Nekem is szükségem lett rájuk

Az ember bizonyos dolgokban úgy tud nagyon egoista lenni, hogy észre se veszi. Én is mindig azt mondtam, hogy bennem alázat van az életemmel szemben, hogy igyekszem az egómat a helyén kezelni és a helyén tartani, és teljesen jól állok a dolgokhoz, igyekszek nem ítélkezni, egyszóval szépen és kiegyensúlyozottan élni, ami azt gondolom, hogy a mai világban az egyik legnehezebb feladat, de egyben a legnagyobb áldás is, hogy ha sikerül. Persze azért voltak problémás foltok, és biztosan vannak most is, de ezeket én egészen egyszerűen észre se vettem.

Az egyik barátnőm, aki tudom, hogy mindig is a legnagyobb támaszom lesz az életben, hogy bármikor számíthatok rá, hogy bármit tesz is csak szeretetből teszi, elém állt, és a következőt mondta: nem gondolja, hogy bennem ekkora nyugalom lenne, gondolkodjak csak el azon, hogy hogyan szoktam minősíteni, hogy ha valaki összetöri a telefonját. Ez tény, hogy én világ életemben azt gondoltam, hogy az emberek hibája csak és kizárólag hogy ha összetörik a telefonjuk.

Én igyekeztem mindig mindentől megóvni a készülékeimet, használtam tokot, és kijelzővédő fóliát, és mindent megtettem, hogy mindig a lehető legnagyobb biztonságban legyen az iphone készülékem. Persze ahogy ezt végig gondoltam, továbbra is az maradt a véleményem, hogy ha az emberek vigyáznának a telefonjukra, nem kellene ettől tartaniuk, és nem kellene iphone szervizt kutatniuk egy-egy ilyen nem várt esemény alkalmával.

Ekkor jött is a fekete leves, hiszen az élet megadta a lehetőségét, hogy ezt jóval mélyebben átgondoljam, mint a barátnőm világított rá, hiszen leejtettem a telefonomat, mert megbotlottam a lépcsőben és teljesen összetört a kijelző. Ekkor döbbentem rá, hogy mennyire furcsán álltam ehhez a kérdéskörhöz. A barátnőm pedig csak annyit mondott, hogy most legalább megtanulom hogy jóval higgadtabban válaszoljak egy-egy ilyen kérdésre, és átnyújtotta az iszereles csapatának elérhetőségét, ami budapest legjobb iphone szerviz csapata. Azóta pedig már tudom, hogy balesetek előfordulnak, és hogy akkor bizony csak az iszereles csapatához viszem be a készüléket javításra.