A tökéletes szolgáltatás, tökéletes áron

Nem olyan régen kerültem egy cég vezetői pozíciójába, és nem is akármilyen tevékenységű cégről van szó, hiszen az építőipar terültén tevékenykedik, ráadásul irodaházak építésével foglalkozik nagyrészt, így hát nem csak hogy nagy felelősség nehezedik a vállamra, hiszen számtalan ember munkáját kell irányítanom és koordinálnom, hanem bizony szem előtt is van a cég, és egy kisebb hiba is végzetes lehet hosszú távon ebben a szektorban, így nagyon oda kell figyelnem és mindig mindent szemmel kell tartanom.

Főleg a munkavédelem területe az, ami egy ilyen vállalkozás esetében nyilván fontos tényező, hiszen egyetlen személyi sérülés is elég ahhoz, hogy a cég tekintélye és megítélése nagymértékben romoljon. Az alkalmazott külső cég, aki a munkavédelmi feladatokért felelt mégsem volt ehhez megfelelő hozzáállással. Nem voltam megelégedve a munkájukkal, ráadásul igen borsos áron is vállalták, így arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel nekem sokkal nagyobb nyugalomra van szükségem ezen a téren, így céget váltok, és keresek egy olyan csapatot, aki megbízható, szakmailag tökéletes munkát végez és partnerként tudok rájuk tekinteni hosszú távon is.

Ajánlottak számtalan céget, de az activesafety csapatát nem is egy ismerős javasolta, így felvettem velük a kapcsolatot, és már az első beszélgetés során tudtam, hogy ők az igazi választás számomra, hiszen teljesen egyértelmű volt számukra, hogy megfelelő védelmi rendszert szeretnék, megfelelő oktatással, ami biztonságot nyújt, hiszen egy hiba ezen a területen végzetes lehet a vállalat számára. Maximálisan meg vagyok velük elégedve, tökéletes munkát nyújtanak számomra, és ráadásul mindezt hihetetlen jó áron is teszik. Csak ajánlani tudom őket és a munkájukat, hogy ha valaki teljes védelmet és jó munkavédelmi rendszert szeretne magáénak tudni.