Életem első munkahelye

Én sosem szerettem volna nagyvárosi lakos lenni, legalábbis egészen idáig meg sem fordult a fejemben, hogy én Budapestre vagy bármilyen más nagyobb városba költözzek. Elvégeztem azonban a főiskolát, és munkát kezdtem keresni. Persze lehetőség volt bőven, mégis egyetlen egy volt, amire nem tudtam nemet mondani, még akkor sem, hogy ha ott kellett hagyni a vidéki életemet és a szüleimet, és a saját életemet kellett elkezdenem építgetni Budapest területén. Sokat gondolkodtam azon, hogy elvállaljam-e ezt a hatalmas kihívást, de aztán arra jutottam, hogy az édesanyámnak igaza van, vissza bármikor vissza tudok menni, de ilyen lehetőség nem adódik sok, meg kell ragadni, hiszen a puding próbája az evés.

Rövidesen a lakáskeresés rögös útja előtt álltam. Én is végig jártam mindent. Rengeteg magánhirdetést néztem végig, gondolkodtam albérletben és kiadó szobában egyaránt, és nagyon sokáig úgy éreztem, hogy egy helyben topogok és nem igazán tud senki használható dolgokat felmutatni számomra, szinte mindenki csak az időmet rabolja. Aztán az egyik nagyon jó barátnőm javaslatára, aki a kiadoszobabudapest.hu csapatának segítségével választott magának kiadó szobát, megnéztem milyen ajánlatuk van. Rengeteg a gyönyörű kiadó szoba budapest területén az oldalukon, és ráadásul az én általam preferált 9 kerület sem szűkölködött lehetőségekben. Már csak azért imádkoztam, hogy ne kelljen csalódnom, hogy ha megnézem a szobákat, hiszen rengeteg olyan eset volt, hogy a képen sokkal jobban mutattak a szobák más hirdetéseknél mint a valóságban voltak.

Nem kellett csalódnom. A szoba amit megnéztem gyönyörű volt, pont olyan szép mint a képen. Az ott lakók hihetetlen aranyosak voltak, és szinte azonnal el is döntöttem, hogy az a szoba lesz számomra a megfelelő. Meg is egyeztünk, megkötöttük a szerződést és minden teljesen simán ment. Nem is értem, hogy miért töltöttem el annyi időt más hirdetések nézegetésével és kereséssel. Ha most újra tudnám kezdeni azonnal ezt a kis csapatot keresném fel. Mindenkinek ajánlom őket, mert biztos vagyok benne, hogy senki sem fog csalódni munkájukban. Én még csak jó véleményeket hallottam róluk.