Cégünk megmentője

Közel öt éve alapítottam a cégemet, amikor az egész életem egy hatalmas változáson ment keresztül. A magánéletem, az egészségem, az anyagi helyzetem, mind változni kezdett és úgy döntöttem, hogy önmegvalósításba fogok, és elérem, ami gyerekként is nagy vágyam volt. Ezt pedig az adott piaci tekintetben csak úgy tudtam megtenni, hogy saját vállalkozást alapítottam. Persze nagyon nehéz időszak volt, de minden elkezdett a jó irányba alakulni, és azt tudom mondani, hogy azóta már a cégem is hatalmas sikereket ér el időszakról időszakra. Persze tudom jól, hogy ha valami nem fejlődik, akkor hanyatlani kezd, és egy közepes vállalattal már rendszeresen foglalkozni kell a szervezetfejlesztés szintjén is, de sosem gondoltam volna, hogy nekünk ebből akkora problémánk lesz, mint ami végülis az utóbbi évben előállt.

Az egyéni teljesítmények hanyatlani kezdtek, a motiváció hatalmas mértékben csökkent az egyéni szinteken, és ezáltal persze a vállalat teljesítménye is hanyatlani kezdett. Én persze ebből csak annyit láttam, hogy a vállalat növekedése megállt, majd az eredmények visszafelé indultak el és a cég egy lejtőre került. Ekkor hihetetlen nagy lendülettel igyekeztem segítséget keresni, és azt kell mondjam, hogy hála az egyik nagyon kedves partner cégnek, aki a kogwheel csapatát ajánlotta segítségül, meg is találtam. Ők ugyanis hihetetlen lelkiismeretes és profi munkával segítettek bennünket abban, hogy visszataláljunk a megfelelő vágányra, és újra a növekedés útjára lépjünk. A kommunikációs tréning szolgáltatásuk minden problémánkat egy csapásra megoldotta, és a cég újra a régi eredményeknek örvendett.

Persze mondanom sem kell, hogy azóta is szoros kapcsolatot ápolunk a kogwheel csapatával és folyamatosan igénybevesszük azokat a szolgáltatásokat, amik szükségesek ahhoz, hogy újra hasonló probléma ne forduljon elő. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert nem találkoztam még sosem olyan csapattal, aki ennyire lelkiismeretes és profi munkát tudna nyújtani ezeken a területeken.