A lehetőség kapujában

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy mivel sem magánéleti téren, sem karrier téren nem találtam meg a számításaimat vidéken, megvalósítom a régi nagy álmomat, és a fővárosban keresek új munkát. Persze ez nem egy könnyű feladat, és tudtam jól hogy nehézségek állnak előttem, de változtatni szerettem volna az életemet, és ezért mindent kész voltam megtenni. Nagyon gyorsan rá is találtam arra az álommunkára, amit egészen egyszerűen nem szalaszthattam el. Természetesen itt is volt feladat hiszen mindenféleképpen Apple termékekre volt szükségem, aminek az ára jelenleg nekem még elég magasnak bizonyult sajnos. Hála a jó égnek rátaláltam az egyik ismerősöm által az almabazar.hu csapatára, akik macbook felvásárlás keretében beveszik a használt mac készülékeket, és ha szükség lenne rá, akkor fel is újítják azokat mielőtt értékesítenék.

Én azt tudom mondani, hogy hihetetlen hálás vagyok ennek a kis csapatnak, mert nagyon jó áron és iszonyatosan jó állapotban sikerült általuk rátalálnom egy mac készülékre, és pedig nem csak egy tökéletes és profi módon használható laptoppal gazdagodtam, hanem el tudtam vállalni azt a munkát ami az gondolom hogy lehetővé teszi számomra hogy a jövőben megvalósítsam a nagy álmomat és a legnagyobb terveimet. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó áron ilyen jó minőségű használt gépeket lehet vásárolni manapság.

Megmondom őszintén, hogy amikor kiderült, hogy ilyen eszközbeszerzésre van szükség a munkához, az gondoltam hogy ezt nem fogom tudni megoldani, hiszen az anyagi lehetőségeim korlátozottak voltak. Ennek megoldásáért és a kedves fogadtatásért azt hiszem örökké hálás leszek ennek a kis csapatnak, és tényleg mindenkinek csak javasolni tudom hogyha Apple termékekre van szüksége, legyen az iPhone, vagy Mac, mindenféleképpen keresse fel őket, mert biztos vagyok benne hogy nem fog csalódni.