A cég legjobb fejlesztése

Amikor én belevágtam közel tíz éve a cégalapítás kalandosnak mondható feladataiba még fogalmam sem volt, hogy később nem csak egy kisebb cég fogja kinőni a tervekből magát, hanem bizony egy közel kétszáz főt is foglalkoztató nagyobb vállalatnak mondható cégnek leszek a tulajdonosa. Megmondom őszintén, hogy fogalmam sem volt már egy idő után, hogy hogyan tudnám jól és hatékonyan ellátni a vállalatirányítás feladatait, hiszen én szakmailag vagyok a tudás birtokában, az igazgatás feladatában mindig is segítséget kaptam. Persze egy ekkora céget már nem lehet így irányítani, így közel három éve egy megbízott vezető viszi ezen feladatköreit a vállalatnak, azonban nyilván a döntés és annak minden felelőssége továbbra is a az én vállamat nyomja és az én kezemben maradt.

Közel három éve jelent meg az a kérdés a cég életében, hogy legyen-e és ha igen, akkor milyen folyamatos fejlesztés fusson végig a vállalaton belül, a különböző osztályok és munkafolyamatok felelősei életében. Azt gondolom, hogy akkor, bár azt sem tudtam pontosan mit teszek, nagyon is jól döntöttem, és most annak a döntésnek a hatalmas előnyét élvezhetjük minden lemaradt versenytárssal szemben. Történetesen felvettük a Kogwheel csapatával a kapcsolatot és belevágtunk a folyamatos fejlesztésekbe és különböző tréning sorozatokat vittünk végig a cég szegmensein, persze a kogwheel csapatának segítségével.

Azt kell mondjam, hogy nem csak az eredmény múlta felül a várakozásaimat, hanem a tréning megítélése is. Én ugyanis azt gondoltam, hogy a munkavállalók nem fogják szeretni ezeket a foglalkozásokat, sőt egyenesen ellenkezni fognak, azonban meglepően azt tapasztaltam, hogy nem csak szeretik a csapat tréning képzéseit, hanem lelkesednek iránta és szeretik az így együtt eltöltött időt. Ez a lendület pedig azóta is töretlen, az eredmény pedig számokban is kifejezhető a vállalati eredmény tekintetében. Így tehát több oldalról gyümölcsöző ez a kapcsolat és csak ajánlani tudom ezt a csapatot bárki számára, aki valóban minőségi és lelkiismeretes szolgálatásra vágyik.