Torták online

Én már egészen gyerekkoromtól fogva az a típusú nő vagyok, hogy ha vendégségbe kell menni, akkor nem a fő ételt vagy bármilyen salátát vállalok szívesen, hanem leginkább a sütik terén és a torták világában jeleskedem. Nagyon szeretek sütni, és hála a jó égnek nem is csinálom rosszul, legalábbis az biztos, hogy van egy-két olyan kritikus ismerősöm és barátom, akik bizonyosan megmondaná, hogy ha rosszak vagy netán ehetetlenek lennének a süteményeim. Én nagyon örülök, hogy most már egészen sok megrendelésem van, bár még mindig munka mellett vállalok csak torta sütést, megrendelésre. Sorra gyártom a szebbnél szebb költeményeket a szülinapok, és most már nem csak a családi rendezvények, de az esküvők rendezésére is.

Persze nagyon nehéz volt az első időszakban, mert nem igazán ismertek még, és nem is igazán tudták, hogy hogyan vagy hol tudnának rendelni tőlem ilyen tortákból. Persze aztán rájött még erre a helyzetre a vírus időszak is, úgyhogy úgy döntöttem, hogy a két éve tervezett weboldalam elkészítésének az ideje elérkezett. Persze nem volt könnyű feladvány számomra, met én abszolút nem értek a gépekhez, de egy nagyon jó webes csapatot találtam, akik minden kérdésben gyorsan és egyszerűen a segítségemre tudtak lenni, mindenben mellettem álltak a döntéshozatal terén, és talán éppen ezért tökéletes oldalt készítettek nekem.

Már csak egyetlen egy dolog volt hátra, kellett találnom valakit, aki segítséget tud nyújtani ételfotózás budapest területén történő megoldásában. Koránt sem könnyű ugyanis ez a feladat, hiszen rengeteg lehetőség állna a rendelkezésére az embernek a sima fotózás tekintetében, azonban a tortafotózás közel sem bizonyul könnyű feladatnak, és ilyen formán nekem is egy speciális csapatot kellett keresnem erre a területre. Ma már azt mondhatom, hogy tökéletes döntést hoztam a Fotoda személyében, mert iszonyatosan gördülékeny munkát végeznek, gyorsan és jó áron. Meglepő az élethűsége ezeknek a képeknek, miközben egyébként iszonyatosan gyönyörűek is egyben. Én biztosan a jövőben is csak a fotoda csapatát fogom felkérni a tortáim elkészítésének, hiszen ők voltak akik hozzásegítettek a torták online értékesítéséhez.